Onze Antwerpse vestiging verhuist

Ons NIEUWE ADRES vanaf 11/12/2023 voor post en verzending van instrumenten wordt:

Nijverheidsstraat 70
2160 Wommelgem (Antwerpen)
België

 

Branches_BNL_Wo’gm_building ext. (3)-2

Conform onze kwaliteitsplannen, accreditaties en onze Business Continuity planning houden we er aan u te informeren dat onze vestiging in Antwerpen, inclusief al onze laboratoria, in december naar een nieuwe vestiging verhuist.

Het NIEUWE ADRES vanaf 11/12/2023 voor post en verzending van instrumenten wordt:


Nijverheidsstraat 70
2160 Wommelgem (Antwerpen)
België

 Wat betekent dit concreet voor u?

 • Uw contactpersoon bij Trescal verandert niet.
 • Indien u geen gebruik maakt van onze eigen logistiek voor ophaling en levering van instrumenten, maar zelf instaat voor het transport van uw instrumenten van en naar Labo Antwerpen (onze Benelux hoofdvestiging), dan verandert het adres voor levering en pick-up.
  • Tot en met 8 december 2023 kunt u nog steeds terecht op:
   Vosstraat 200
   2600 Antwerpen (Berchem)
   België
  • Vanaf 11 december 2023 wordt het nieuwe adres voor levering en afhaling:
   Nijverheidsstraat 70
   2160 Wommelgem (Antwerpen)
   België

Waarom verhuist Trescal?

 • Trescal groeit. Voor onze klanten actief in de lucht- en ruimtevaart, automotive, farmaceutisch, chemische, energie, elektronika, productie en telecommunicatiesectoren in België, Nederland en de EMEA regio voeren onze technici niet minder dan een half miljoen interventies per jaar uit op het vlak van kalibratie, 3D-meetwerk, cleanroomvalidatie en -kwalificatie.
 • Trescal breidt haar diensten verder uit en wil haar klanten geheel ontzorgen op alle domeinen van de metrologie: elektriciteit, druk, temperatuur en vocht, dimensioneel, mechanisch, optisch en fysisch 3D-meetwerk, volume, massa, flow, deeltjestelling, anemometrie …
 • Ons groeiend pakket aan accreditaties zorgt voor extra verantwoordelijkheden en vereisten. Trescal is BELAC-geaccrediteerd onder Kalibratie ISO/IEC 17025 voor kalibratie & testing, inspectie in het kader van wettelijke metrologie volgens de ISO/IEC 17020, FDA CFR 21 PART 11 Compliance, DAFRS / NIST Compliance… We zijn geaccrediteerd in meer dan 15 domeinen (goed voor meer dan 50 pagina’s aan accreditaties!).
 • Om de stockage van instrumenten en meetkits die we voor klanten beheren uit te breiden.
 • Om onze carbon footprint flink te reduceren.
 • Om onze logistiek nog efficiënter te maken, zowel voor wat betreft het rechtstreekse heen-en-weertransport van en naar de klant, als voor het transport via onze eigen logistieke hubs.
 • Om nog beter in te staan voor een professionele en veilige werkomgeving voor onze 400 medewerkers (in 2023). Trescal focust niet alleen op productiviteit en veiligheid, maar wil ook de professionele groei van onze technici en engineers faciliteren. Alleen zo kunnen we een optimale efficientie, strikte doorlooptijden en uitmuntende kwaliteit waarborgen.

De continuïteit van onze services blijft verzekerd

 • Om de afgesproken doorlooptijden te garanderen blijven onze labo’s in Antwerpen, Hengelo, Zoetermeer, Louvain-La-Neuve, Wellin, Eindhoven, Sint-Renelde en Lier operationeel voor en na de verhuis. Ook onze on-site technici blijven actief. Bovendien zal ons internationaal netwerk van laboratoria in Frankrijk, Spanje en de U.K. zorgen voor actieve support tijdens deze overgangsfase. Op deze manier kunnen we een naadloze overgang garanderen.
 • Onze platformen voor instrumenten- en certificatenbeheer en onze oproepsystemen (Trescal Vision en Trescal View) blijven online en zijn zonder onderbreking consulteerbaar. We verplaatsen labo per labo, waarbij we niet alleen onze eigen werkmiddelen en standaarden, maar ook de instrumenten van onze klanten op de meest veilige, precieze en gecontroleerde manier verhuizen.
 • Wenst u bijkomende diensten, werkzaamheden of opvolging, al dan niet onder accreditatie, aan Trescal uit te besteden? Ook tijdens de verhuis blijven we bereikbaar.

Trescal blijft bouwen aan de toekomst van toeleveranciers en producenten in de maak-industrie en de life sciences, zowel in België, Nederland en daarbuiten. We breiden daartoe steeds meer onze competenties, diensten, capaciteit en oplossingen uit om u te ontzorgen en bij te dragen tot uw kwaliteit en uw succes.

We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om u vanuit onze nieuwe locatie opnieuw van dienst te zijn.