In de voedings- en drankenindustrie hangen de productiedoelen af van de nauwkeurigheid van de apparatuur en de herhaalbaarheid van de productie. De kleinste variatie in de prestaties van uw apparatuur kan de productkwaliteit, de gezondheid van de consument en de winstgevendheid van uw onderneming beïnvloeden. Trescal levert haar klanten uit de voedings- en drankenindustrie geaccrediteerde kwalificatie- en kalibratiediensten die de nauwkeurigheid van kritische apparatuur verzekeren. Onze technici kunnen uw apparatuur snel kalibreren en testen, on-site of in onze ultramoderne laboratoria. Zo hoeft u nooit concessies te doen aan de kwaliteit van uw product. Onze kwalificatie voor klimaatapparatuur en kalibratie van meetinstrumenten zijn herleidbaar tot nationale/internationale standaarden. Trescal is geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17025 en gecertificeerd volgens ISO/IEC 9001.
Types apparatuur
Trescal kalibreert een reeks productie-instrumenten die specifiek zijn voor de voedings- en drankenindustrie, waaronder:
Druksensoren en manometers
Debietmeters en regelaars
Weegschalen
Vochtigheids-sensoren
Thermometers
pH-meters
Elektronische apparatuur
Wat we doen
Onze single source oplossing minimaliseert productiestilstand en vermindert productverspilling en terugroepingen, zodat uw fabriek optimaal functioneert. Wij bieden:
Kwalificatie
voor diepvriezers, koelcellen, ovens, koelwagens, opslagruimten en magazijnen
Kalibratie
onderhoud en reparatie van meer dan 20.000 merken en 150.000 referentie-instrumenten
Eén klantenportaal
om apparatuur op te volgen, herstellingen aan te vragen en rapporten op te slaan
Uitgebreide wereldwijde service
met meer dan 350 mobiele en on-site laboratoria
On-site diensten
of in onze ultramoderne laboratoria om de onderbreking van de productie tot een minimum te beperken
Beheer van activa
en optimalisatie van uw kalibratieplan
HACCP-naleving
via onze SOP's of uw specifieke vereisten