Over Trescal

Bij Trescal Benelux zijn we trots om dé toonaangevende aanbieder van kalibratiediensten in de Benelux-regio te zijn. Met een rijke geschiedenis die zich over meerdere decennia uitstrekt, blijft onze toewijding aan nauwkeurigheid, precisie en klanttevredenheid onveranderd.

trescal_home_header_1

Ons team van vakkundige professionals bundelen een rijke hoeveelheid technische expertise en branchekennis om aan uw kalibratiebehoeften te voldoen met de hoogste standaarden. We begrijpen het cruciale belang van nauwkeurige metingen in diverse sectoren en zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat uw instrumenten en apparatuur foutloos functioneren.

Als onderdeel van de Trescal Group, een wereldleider in kalibratiediensten, houden we ons strikt aan de internationale normen. Onze ultramoderne laboratoria zijn uitgerust met geavanceerde technologie om een breed scala aan instrumenten te kalibreren, van elektronica en mechanische apparaten tot temperatuur- en drukapparatuur. Benieuwd naar onze accredidaties? Klik hier.

We geloven in het opbouwen van sterke partnerschappen met onze klanten en werken nauw samen om onze diensten aan te passen aan uw specifieke eisen. Trescal Benelux is niet alleen een dienstverlener, maar ook een vertrouwde partner bij het handhaven van de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw activiteiten. Benieuwd naar onze on-site dienstverlening? Klik hier.

We kijken ernaar uit om uitmuntenheid te leveren bij elke kalibratie en zo bij te dragen aan het succes van uw inspanningen.

Vraag hier een offerte aan
Klik hier om onze vacatures te bekijken