Distributeur van AMETEK Jofra, -Crystal & -M&G

DLC

Op zoek naar een temperatuur-, druk- of signaal kalibrator? Trescal is exclusief distributeur van Ametek kalibratoren in België & Luxemburg.

Onze temperatuurapparatuur omvat droogblok- en vloeistofbadkalibrators, temperatuurindicatoren, industriële sensoren en referentiesensoren die samen kunnen worden gebruikt voor een complete oplossing voor temperatuurkalibratie. Inbegrepen zijn 6 series temperatuurkalibrators met meer dan 25 modellen en bereiken van -100 tot 1205°C, volledig herleidbare thermometers, slimme temperatuursensoren en een tafelmodel temperatuurindicator. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte: sales.benelux@trescal.com

Series: RTC / PTC / CTC / MTC / ETC
Verdeler in België & Luxemburg

Onze drukapparatuur omvat enkele van ‘s werelds meest populaire digitale meters en kalibrators voor uiteenlopende toepassingen en markten. Hieronder vallen intrinsiek veilige « percentage of reading »-meters en kalibrators, differentiaaldrukmeters, referentiegegevensrecorders, externe drukmodules en unieke pneumatische en hydraulische deadweighttesters. In veel gevallen kan één handkalibrator meerdere instrumenten vervangen, waardoor de lopende herkalibratie- en onderhoudskosten dalen. Onze recorders kunnen tot tien keer per seconde metingen verzamelen en tot 1 miljoen datapunten opslaan. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Hieronder vindt u een overzicht van de modellen voor negatieve- en positieve temperaturen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte: sales.benelux@trescal.com

Series: HPC / nVision / 30 series / XP2i / M1
Verdeler in België & Luxemburg

Wij leveren ‘s werelds enige balvormige doodgewichttesters, waarbij de bal en de gewichten drijven op een dunne luchtlaag, die vrijwel wrijvingsloos is. Dit ontwerp elimineert de noodzaak om de gewichten te draaien tijdens het testen, en stelt de gebruiker in staat om zich te concentreren op het instrument zelf. Onze testers zijn ontworpen voor een gebruiksvriendelijke, veilige bediening, in het veld of in een laboratorium. Er zijn zowel pneumatische als hydraulische doodgewichttesters beschikbaar. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte: sales.benelux@trescal.com

Series: PK II / RK / HL / Type T
Verdeler in België & Luxemburg