Missie

Als kalibratie technieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kalibraties op de meetinstrumenten van onze klant in de farmaceutische industrie. Deze instrumenten worden gebruikt om de bedrijfsprocessen correct en nauwkeurig te laten verlopen.

Bij kalibratie vergelijk jij de meetwaarden van het meetinstrument met een gekende standaard. Je stelt de afwijking van die gekende meetwaarde vast. Na het uitvoeren van de metingen, verwerk je de meetgegevens in een certificaat.

Je werkt op locatie bij onze klant en je bent het visitekaartje van ons bedrijf, het aanspreekpunt van onze klant.

Een dag uit jouw leven als Kalibratietechnieker bij Trescal

’s Ochtends kom je aan op de locatie van de klant: Je komt hier dagelijks, dus je kent ondertussen je weg al op de site van dit groot farmaceutisch bedrijf. In samenspraak met de projectcoördinator worden de meetinstrumenten gepland voor kalibratie. Je pakket van te kalibreren meetinstrumenten kan bestaan uit manometers, PT100’s, thermokoppels, dauwpuntmeters, en nog veel meer. Je voert deze kalibraties uit volgens de opgestelde planning en de geldende procedures. Op het einde van de dag zorg je er voor dat ook al bijhorende administratie correct ingevuld is.

Jouw profiel

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding in een technische of wetenschappelijke richting, maar je drive en passie zijn nog belangrijker.
  • Werkervaring is mooi meegenomen en met training on the job vullen wij jouw kennis en competenties verder aan.
  • Je bent klantgericht, flexibel en verantwoordelijk, nauwkeurig en gedisciplineerd.
  • Je kennis van het Nederlands is zeer goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Ons aanbod

  • We bieden een voltijdse arbeidsovereenkomst (40u) van onbepaalde duur, deeltijds werken is bespreekbaar.
  • Je kan genieten van een aantrekkelijk vakantieplan (20 wettelijke vakantiedagen + 12 ADV dagen bij voltijdse tewerkstelling).
  • We voorzien een aantrekkelijk salarispakket inclusief hospitalisatieverzekering, pensioensparen, maaltijdcheques van 8 EUR per gewerkte dag, ecocheques voor 250 EUR per volledig gewerkt jaar, een 13de maand, vergoeding voor woon-werkverkeer en natuurlijk een competitief loon.
  • Welzijn vinden we belangrijk. We voorzien daarom glijdende werkuren. Al onze medewerkers kunnen gebruik maken van het Employee Assistance Program.
  • Met interne en externe opleidingen verzekeren we de toekomst van onze medewerkers én ons bedrijf.
  • Ons bedrijf ademt een warme en familiale sfeer. We vinden contact met onze collega’s belangrijk en organiseren daarom ook op regelmatige basis informele ontmoetingen om deze contacten te onderhouden.